Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@10:23:46 GMT

آمدم ای شاه خراسان پناهم بده

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۱۶۰۴۶

آمدم ای شاه خراسان پناهم بده

به گزارش خبرنگار ایرنا، در سالروز شهادت امام علی بن موسی الرضا (ع) جای جای استان کرمانشاه غرق در عزا و ماتم است و پرچم های عزا همزمان با طنین حی العزای عرشیان و فرشیان برافراشته است.

شهر کرمانشاه نیز در سوگ شهادت مولا و مقتدای خود، حضرت امام رضا (ع) رنگ و چهره دیگری به خود گرفته است و در برخی مساجد، حسینیه ها و اماکن مذهبی مراسم عزاداری با حضور مردم و البته رعایت پروتکل های بهداشتی برپا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند مردم مهمان نواز مشهد مقدس به نمایندگی از ملت بزرگ ایران و برخی ها از استان ها دیگر از شب گذشته در حریم کبریایی شاه خراسان حضور یافته اند به سوگواری می پردازند ولی جاماندگان از غافله عشاق نیز کیلومترها دورتر دست ادب به سینه نهاده و سلام خود را نثار حضرت شمس الشموس می کنند.

در سالروز شهادت سلطان سریر ارتضاء ملت عاشورایی ایران چشم امید به کرم و مهربانی مولای خود دارند و چه بسا امروز خیلی ها این بیت زیبای "آمدم ای شاه پناه بده خط امانی ز گناهم بده - لایق وصل تو که من نیستم اذن به یک لحظه نگاهم بده" را زیر لب زمزمه می کنند.

امام رضا (ع) منشاء خیر و برکت برای کشورمان است

آیت الله امان نریمانی نماینده کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام رضا (ع) اظهارداشت: یکی از بزرگترین نعمت هایی که خداوند متعال به کشورمان ارزانی داشت وجود بارگاه منور و نورانی امام هشتم است که منشاء خیر و برکت هم در بعد مادی و هم معنوی است.

وی افزود: حضرت رضا (ع) با معجزات خود مانند شفای مریضان، رفع گرفتاری از دردمندان و نیازمندان و به عنوان یک معدن آرامبخش امروز ملجاء هر فرد گرفتار و مضطربی است.

آیت الله نریمانی تصریح کرد: امام هشتم شیعیان همانند دیگر ائمه بزرگوار ما ستون دین است که در استحکام و گسترش اسلام نقش بسیار مهمی را داشته اند.

این کارشناس برجسته مذهبی، یادآوری کرد: هر ۱۲ امام ما همانند ستون هایی مستحکم در برهه های مختلف زمان به تثبیت دین اسلام و هدایت مردم اهتمام ورزیدند تا سرانجام این پرچم به دست قائم آل محمد (ص) رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: امام رضا (ع) عظیم ترین نهضتی که بر عهده ایشان قرار داده شده بود را به خوبی انجام و توانستند شاگردان زیادی را تربیت و چهره واقعی دشمنان اسلام را معرفی کنند.

نماینده کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امام رضا (ع) از نظر اخلاقی بسیار ممتاز و شخصیتی معتدل داشتند، گفت: مهربانی و رافت از بارزترین ویژگی های اخلاقی ایشان بود که باعث شده بود طرفداران بسیاری پیدا کنند.

آیت الله نریمانی همچنین در خصوص اینکه چرا به امام رضا (ع) عالم آل محمد (ص) گفته می شود، توضیح داد: این به دلیل علم بی پایان و خارج از حد تصور ذهن بشریت است، آنجایی که هیچ کس توان مباحثه با آن حضرت را نداشت.

وجود مرقد مطهر امام رضا (ع) در ایران نعمت و افتخار بزرگی است

رئیس سابق عقیدتی سیاسی هواناجای جمهوری اسلامی ایران نیز در گفت و گو با ایرنا، وجود مرقد مطهر حضرت امام رضا (ع) در ایران را نعمت و افتخار بزرگی برای کشورمان دانست و گفت: ملت مومن و انقلابی ایران در تمام طول سال همچون پروانه که به گرد شمع می گردد به دور ضریح مطهر امام هشتم می گردند.

حجت الاسلام "مهرداد علی بخشی" افزود: نه تنها در ایام شهادت امام رضا (ع) بلکه در همه سال زائران زیادی از داخل و خارج کشور به حرم مطهر حضرت رضا (ع) مشرف و به زیارت آن امام همام نائل می شوند.

وی تصریح کرد: امام رضا (ع) در قلب و جان مردم ایران جایگاهی ویژه و رفیع دارد به همین دلیل شاهد هستیم هرکسی از هر شهر و دیاری که این توان را دارد به زیارت آن حضرت می شتابد، حتی زائران زیادی از کشورهای مسلمان همسایه نیز این توفیق را دارند که در این حرم کبریایی وارد شوند.

حجت الاسلام علی بخشی تصریح کرد: هرچند با شیوع ویروس کرونا در حدود یک سال و نیم اخیر از زائران حضرت کاسته شده است اما بدون شک میلیون ها مسلمان از سراسر جهان آرزو دارند با برچیده شدن بساط این ویروس افتخار زیارت مرقد و ضریح منور ایشان را پیدا کنند.

این کارشناس مذهبی در ادامه به برخی ویژگی های بارز امام هشتم (ع) اشاره کرد و گفت: ایشان به تاسی از نبی مکرم اسلام (ص) و سایر ائمه اطهار کوچکترین اهمیتی به قدرت طلبی نمی داد و آنچه که برایشان اهمیت داشت حاکمیت دین اسلام بود.

وی تواضع و فروتنی را از دیگر خصوصیات امام رضا (ع) برشمرد و گفت: اگر سفره ای پهن می شد بی هیچ تکبر در کنار کارگران و خادمان می نشست چند لقمه ای با آنان تناول می فرمود و صحبت می کرد.

حجت الاسلام علی بخشی همچنین به تلاش مامون عباسی برای تخریب چهره امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: حضرت که با اکراه ولایت عهدی را پذیرفته بود زمانی که با اعتراض عده ای مبنی بر اینکه نباید این مسئولیت را می پذیرفت مواجه شد بسیار عالمانه پاسخ داد که حضرت یوسف (ع) در دربار حکومتی وارد و توانست یکتاپرستی را ترویج و مذهب رسمی آن عصر کند.

علم بی پایان امام رضا (ع) چهره دشمنان اسلام را رو کرد

یکی از اساتید حوزه و دانشگاه کرمانشاه نیز به ایرنا گفت: علم الهی و بی پایان حضرت امام رضا (ع) چهره دشمنان اسلام را رو کرد و باعث شد تا آنها به انچه که مدنظرشان است دست پیدا نکنند.

حجت الاسلام عبدالله کریمی افزود: شکست مامون عباسی در جریان مباحثه دانشمندان عصر در مقام امام(ع)، دعای باران آن حضرت و اجابتش از سوی خداوند متعال همگی شکست های بزرگی برای این حاکم خودکامه بود و جایگاه امام رضا (ع) را بیش از پیش در میان مردم بالا برد.

وی، پرهیزکاری و تقوا را از دیگر خصائص بارز امام رضا (ع) عنوان کرد و گفت: این ویژگی ها به گونه ای بود که حتی دشمنان نیز به آن اعتراف داشتند.

حجت الاسلام کریمی در پایان گفت: همه فکر و اندیشه امام رضا (ع)، حفظ دین خدا و اجرای وظائف الهی بود و نجات خود و مردم را در تقوا، پرهیزکاری و عبادت می دانستند. 

برچسب‌ها کرونا حرم امام رضا امام رضا کرمانشاه مجلس خبرگان رهبری ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا حرم امام رضا امام رضا کرونا حرم امام رضا امام رضا کرمانشاه مجلس خبرگان رهبری ایران حضرت امام رضا حجت الاسلام امام هشتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۶۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمه ای از کرامات امام صادق(ع)

بخشش و بزرگواری آن حضرت

از مشکوه الانوار نقل است که مردی خدمت حضرت صادق(ع) رسید و عرض کرد پسر عمویت فلان اسم جناب تو را برد و نگذاشت چیزی از بد‎‎گوئی و ناسزا مگر آن که برای تو گفت. حضرت کنیز خود را فرمود که آب وضو برایش حاضر کند پس وضو گرفت و داخل نماز شد، راوی گفت من در دلم گفتم که حضرت نفرین خواهد کرد بر او، پس حضرت دو رکعت نماز گذاشت و گفت: ای پروردگار من این حق من بود من بخشیدم برای او، و تو جود و کرمت از من بیشتر است پس ببخش او را و مگیر او را به کردارش و جزا مده او را به عملش؛ پس رقّت کرد آن حضرت و پیوسته برای او دعا کرد و من تعجب کردم از حال آن جناب.

صدقات پنهانی و امداد از بیچارگان بصورت نهانی

ابن شهر آشوب از ابوجعفر خثعمی نقل کرده که گفت حضرت امام جعفر صادق(ع) همیانی زر به من داد و فرمود این را بده فلان مرد هاشمی و مگو کدام کسی داده. راوی گفت آن مال را چون به آن مرد دادم گفت خدا جزای خیر دهد به آن که این مال را برای من فرستاده که همیشه برای من می‎فرستد و من به آن زندگانی می‎کنم و لکن جعفر صادق یک درهم برای من نمی‎دهد با آن که مال بسیاری دارد.

عطوفت و مهربانی امام

از سفیان ثوری روایت شده که روزی به خدمت آن حضرت رسید آن جناب را متغیّرانه دیدار کرد سبب تغّیر رنگ را پرسید آن حضرت فرمود: که من نهی کرده بودم که در خانه کسی بالای بام برود، این وقت داخل خانه شدم یکی از کنیزان را که مسئول تربیت فرزند من بود دیدم که طفل مرا در بردارد و بالای نردبان است. چون نگاهش به من افتاد متحیر شد و لرزید و طفل از دست او افتاد بر زمین و مرد. تغییر رنگ من از جهت غصّه مردن طفل نیست بلکه به سبب آن ترسی است که آن کنیزک از من پیدا کرد و با این حال آن کنیزک را فرموده بود تو را به جهت خدا آزاد کردم، باکی بر تو نیست، باکی نباشد تو را.

احیاگر دین

از حضرت ابوجعفر سوالی کردند امام پس از شما کیست؟ حضرت دست بر پشت مبارک امام صادق(ع) زده فرمود سوگند به خدا این همان کسی است که باید آئین آل محمد(ع) را احیا کند.

توصیف دیگران از حضرت

طاهر، مصاحب امام ابوجعفر(ع) گفت حضور حضرتش شرفیاب بودم. جعفر وارد شد. حضرت باقر(ع) فرمود: این آقا، بهترین آفریده خداست.

تواضع در پوشش

روزی یکی از اصحاب حضرت صادق(ع) بر آن حضرت وارد شد. آن جناب پیراهنی پوشیده که گریبان او را وصله زده‎اند. آن مرد پیوسته نظرش بر آن پینه بود و گویا از پوشیدن آن حضرت آن پیراهن را تعجب داشت. حضرت فرموده چه شده تو را که نظر به سوی من دوخته‎ای؟ گفت نظرم به پینه‎ای است که در گریبان پیراهن شماست. فرمود بردار این کتاب را و بخوان آن چیزی که در او نوشته است. راوی گفت. مقابل آن حضرت یا نزدیک آن حضرت کتابی بود پس آن مرد نظر افکند در آن دید نوشته است در آن: «لا ایمان لمن لاحیاء له و لامال لمن لاتقدیر له و لاجدید لمن لاخلق له»

ایمان ندارد کسی که حیاء ندارد و مال ندارد کسی که در معاش خود تقدیر و اندازه ندارد و نو ندارد کسی که کهنه ندارد.

دیگر خبرها

  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • تصاویری زیبا از همخوانی خادمان در چایخانه حضرت رضا(ع) | ویدئو
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • عزاداری شهادت امام صادق(ع) در حرم حضرت معصومه(س)
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • شمه ای از کرامات امام صادق(ع)
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند